equmenia – fortbildning

Fortbildning

equmenia vill stödja ungdomsledare och andra församlingsanställda genom att bland annat erbjuda bra kurser som fortbildning.

Några tillfällen som särskilt vänder sig till dig som är församlingsanställd är

Ungdomsledarfortbildningen

är en fortbildningskurs som särskilt vänder sig till dig som arbetar som ungdomsledare. I den medverkar bland annat equmenias nya generalsekreterare Patric Forsling, Magnus Sternegård, barn och ungdomskoordinator på equmenia. Kursen hålls 23 – 25 november på utbildningscentrum Lidingö.

Idédag om arbetet kyrka – skola

Den 3 februari orndar equmenia och Missionskyrkan en idédag om kyrka – skola. Den hålls i Stockholm och medverkar gör bland annat Göran Zettergren, Sofia Camnerin, Inga Johansson och Ola Rikner. En viktig del av dagen är de lokala exemplen på lyckat arbete kyrka – skola.

För att skapar bra utbildningar för dig som arbetar i församling önskar jag kontakt med dig. Skicka ett mejl till Ola Rikner och berätta dina önskemål.

Bookmark the permalink.